Over ons
Slagerij de Limousinhoeve is een ambachtelijke slagerij, gerund door Peter en Nelly Mol, gelegen in het pittoreske dorpje Hoek in Zeeuws-Vlaanderen. Onze unieke combinatie van boerderij en slagerij stelt ons in staat om de volledige keten van boer tot bord in eigen hand te houden.
Onze visie
Bij Slagerij de Limousinhoeve geloven we in het belang van lokale, traceerbare en duurzame producten. Door de volledige keten in eigen beheer te hebben, kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en bijdragen aan een verantwoorde voedselproductie. We nodigen u graag uit om onze winkel te bezoeken en zelf het verschil te proeven dat echte ambacht en passie maken.
Onze boerderij
Op onze boerderij, net buiten Hoek, fokken, mesten en slachten we onze eigen Limousin-runderen. Dit Franse ras staat bekend om zijn uitstekende vleeskwaliteit en wordt met zorg grootgebracht. Onze runderen grazen op onze eigen weilanden en worden gevoed met zelf verbouwd voer, wat zorgt voor een volledig traceerbaar en duurzaam product.


Onze geschiedenis
In februari 2009 namen we, na 16 jaar een slagerij in een supermarkt in Hulst te hebben gerund, de plaatselijke slagerij in Hoek over. Ons doel was om meer met het ambachtelijke slagersvak bezig te zijn en onze passie voor kwaliteit en vakmanschap te delen met onze klanten.
In mei/juni 2019 hebben we de winkel volledig verbouwd en aangepast aan onze wensen. Onze nieuwe winkel heeft een open werkruimte, waardoor u als klant direct kunt zien hoe wij onze vleeswaren bereiden en onze maaltijden samenstellen.
Ons team
Samen met een toegewijd team van vakmensen staan wij van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar in onze winkel aan de Langestraat 45 in Hoek. Ons team deelt onze passie voor het slagersvak en streeft ernaar om u de beste producten en service te bieden.


